Fotbollsfest i Stadsparken den 10 september!

  • App
01082021_1627854508.jpeg

Söndagen den 10 september arrangerar Sirius tillsammans med Svensk Elitfotboll Fotbollsfesten i Stadsparken till förmån för Gränslös Fotboll!

Som uppladdning inför den allsvenska matchen mot GIF Sundsvall på Studenternas fyller vi parken med roliga aktiviteter och låter dig träffa spelare, njuta av mat, musik och kamratlig stämning inför matchen.

Parksnäckan håller öppet under evenemanget, med både underhållning och servering och i parken finns det möjlighet att prova på speedshooting, hoppborg, vindtunnel och massor av andra roliga aktiviteter i våra partners olika tält.

Tävla om biljetter till VM-kvalmatchen Sverige – Luxemburg på Friends Arena den 7 oktober hos Svenska Spel, vinn ett bortamatchpaket med fri lånebil och biljetter till Hammarby – Sirius den 23 oktober hos Volkswagen och massor av annat roligt!

Mer information om aktiviteter och program kommer framöver!

>> LÄS MER PÅ SIRIUSFOTBOLL.SE/FOTBOLLSFESTEN

Vi bjuder alla barn och ungdomar på match!

I samband med Fotbollsfesten kan vi tack vare våra partners bjuda alla barn och ungdomar upp till 19 år (samt max en vuxen per sällskap) på biljetter (ståplats) till den allsvenska matchen mellan IK Sirius och GIF Sundsvall på Studenternas klockan 17.30. Föranmälan genom detta formulär är obligatorisk!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch