FÖR SIRIUS VI BRINNER

  • App
02082021_1627885986.jpeg

Sirius Fotboll arbetar hårt för att klara av en utmanande tid utan matcher med publik på läktarna. Tillsammans ska vi se till att klubben står stark den dag då vi får se fotboll på Studenternas igen.

På grund av Coronaviruset är det ovissa tider i Sverige och läget är lika ovisst för fotbollsklubbarna i landet. Det har fått som följd att Sveriges 32 elitklubbar i onsdags tog ett inriktningsbeslut om att försöka starta allsvenskan och superettan i början av juni för att möjliggöra spel inför publik.

Den uppskjutna starten av allsvenskan har en markant påverkan på Sirius Fotbolls ekonomi som är beroende av att spela matcher inför publik för att få intäkter som gör det möjligt att driva klubben framåt. Det innebär att vi just nu behöver hitta alternativa sätt att få ekonomin att gå ihop.

I det läge vi befinner oss i nu vill vi be alla er som brinner för Sirius om hjälp. Det finns många sätt att stötta Sirius Fotboll.

SÄSONGSKORT
Ett av de enklaste sätten är att, trots den uppskjutna seriestarten, slå till och köpa ett säsongskort. Kortet gäller i alla allsvenska hemmamatcher och det finns säsongskort med platser som passar för alla. Vi har i nuläget sålt 1662 säsongskort men det vore väl kul att ta oss över 2000-strecket innan serien drar i gång? Här kan du köpa säsongskort.

HJÄRTEBILJETTEN
Hjärtebiljetten finns för dig som inte kan vara på plats på våra matcher men ändå vill stötta klubben i ditt hjärta. Den kan du köpa här och kostar 50kr/st.

MEDLEMSSKAP
Du kan också bli medlem i Sirius. Sirius drivs av och är beroende av medlemmar som stakar ut riktningen för klubben vid årsmötet varje år. Du kan köpa ditt medlemskap här.

SIRIUSSHOPEN
I Siriusshopen kan du passa på att köpa kläder till dig själv och andra personer som du tycker om. Vi har under våren lanserat flera nya snygga produkter som exempelvis nya hemmatröjan, halsdukar, kepsar, hoodies och mycket annat. Klicka här för att komma till Siriusshopen.

SWISH
För dig som vill stötta blåsvart med en summa pengar, stor eller liten, tar vi gärna emot den via swish. Varje krona som vi får in är betydelsefull. Numret är 123 573 39 02

BANKGIRO
Bankgiro: 824-8346, Referens: Hjärtebiljetten, SEB

För Sirius vi brinner – tillsammans och vi vinner!⭐️

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch