För fjärde året i rad är Team G med som Stjärnpartner till Sirius Fotboll!

02082021_1627885895.png

Team G El&VVS AB är med som partner till Sirius eftersom Teamwork makes the Dreamwork!

Team G startades 1994 och är ett renodlat VVS-företag som arbetar som total- och underentreprenör. En stor del av vår verksamhet är inriktad mot fastigheter och bostadsrättsföreningar. De vanligaste typerna av uppdrag är stambyten, avloppsbyten och ombyggnad av badrum.

Våran filosofi har alltid varit att erbjuda heltäckande entreprenad och service där vi är kundens enda kontakt. På Team G tror vi att en nära dialog med våra kunder skapar bättre förutsättningar att utföra jobben med kvalitet och kostnadseffektivitet.

Team G utför service och installationer åt professionella beställare. Oavsett om uppdraget är installation, stambyte eller avloppsrenovering erbjuder vi flexibla lösningar där du som kund lämnar över ansvaret till oss och får arbetet utfört enligt överenskommelse.

Är du avtalskund garanterar vi en bekymmerslös tillvaro. Vår flexibilitet är en av anledningarna till att många företag tecknar serviceavtal med oss. Våra servicebilar är snabbt på plats vid akuta fel och våra erfarna och kunniga montörer har arbetat i de flesta miljöer och tagit sig an många olika typer av uppdrag. Idag utför vi uppdrag år bland annat Radisson Blue och GE Health Care.

BILDEN: Christer Olsson, Sirius Fotboll och Jonas Glarke Team G EL&VVS

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch