Filip Rogic lämnar Sirius Fotboll

FR_hemsidan

Det står nu klart att mittfältaren Filip Rogic lämnar Sirius Fotboll efter ett år i den blåsvarta tröjan.

Filip Rogic anslöt till Blåsvart i slutet av februari 2022 och tog direkt en ordinarie plats i laget. Till en början handlade det om centrala positioner på det blåsvarta mittfältet, men en bit in i säsongen förflyttades Filip längre ned i banan och spelade oftast som en av tre mittbackar. Under sin säsong i Sirius noterades Filip för fyra assist och ett mål på 27 framträdanden i Allsvenskan.

Nu står det klart att Filip går vidare i sin karriär då hans avtal med Sirius Fotboll avslutats i förtid, vilket gör att han kommer fortsätta sin karriär i den thailändska ligan.

Sportchef Ola Andersson:
– Filip kom till oss i mitten av försäsongen 2022 och med sin personlighet har han bidragit till spelartruppens utveckling både på och utanför planen. Filip har haft ambitionen om att spela utomlands, och nu har den chansen uppstått och vi har därför nått en överenskommelse om att bryta avtalet i förtid. Vi tackar Filip för hans insatser i Sirius och önskar honom lycka till i sin nya klubb.

Filip Rogic:
– Jag vill tacka mina lagkamrater, ledare och alla andra som jobbar i klubben. Ni har fått mig att känna mig som hemma från dag ett på Studan. Sedan vill jag även rikta ett extra stort tack till alla supportar som stöttar laget och klubben. Jag önskar Sirius Fotboll all lycka i framtiden.

Filip Rogic – allsvenska siffror i Siruströjan:

  • 27 framträdanden.
  • Fyra assist.
  • Ett mål.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch