Få med dig ett minne av Studan på måndag

  • App
01082021_1627858756.jpeg

Studenternas Idrottsplats anlades 1909. Nu på måndag, den 5 november 2018, spelas den sista matchen på Studan som vi känt den under de senaste 99 åren när Sirius möter Kalmar FF i allsvenskans 29:e omgång.

Bygget av den nya arenan är redan i full gång på den västra och södra sidan, och efter säsongens sista hemmamatch mot Kalmar FF på måndag inleds också rivningen av den anrika huvudläktaren på den östra långsidan.

Matchen mot Kalmar blir sista chansen att se fotboll på gamla Studenternas IP, och efter matchen finns chansen att få med sig en bit av gamla Studan hem, i form av en stol eller en bit av gräsmattan. Rivningsarbetet inleds redan dagen efter, så detta blir den enda chansen att få med sig en bit av arenan.

Vi ses på Studan på måndag! Matchen sparkar igång klockan 19.00.

>> KÖP BILJETTER

STOLAR OCH GRÄSMATTA – DETTA GÄLLER

Matchen blåses av ca klockan 20.45 på måndagskvällen. Därefter öppnar vi upp VIP-tältet för dig som vill stanna kvar medan arenan töms, och en stund efter klockan 21 kan du med hjälp av personal och verktyg som tillhandahålls på plats få med dig din bit av Studan hem.

Observera att det ej är tillåtet att medföra egna verktyg till arenan, och att endast stolar och bitar av gräsmattan är möjliga att ta med sig hem.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch