ELAK växlar upp till Klubbpartner

02082021_1627885694.jpeg

ELAK växlar upp sitt samarbete och går in som Klubbpartner till Sirius fotboll

BILDEN: Christer Olsson, Sirius Fotboll och Hakan Dogan, ELAK.

– Utöver sitt framgångsrika elitlag driver Sirius Fotboll en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet med en tydlig värdegrund, vilket vi på ELAK AB tycker är otroligt viktigt, säger Hakan Dogan, VD på ELAK AB.

Han fortsätter:

– Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete och skörda framgångar tillsammans med Sirius Fotboll på och utanför planen. Då vi ser detta som en samhällsinsats samt viktigt för idrotten i Uppsala.

ELAK AB omsätter idag ca 45-46 miljoner kronor för 2019 och har tre affärsområden som är entreprenad, service samt svagström. ELAK AB är idag 36 anställda och har ett mål att bli upp mot 40 anställda i slutet av 2020. ELAK är iso-certifierade samt har ramavtal med Uppsala kommun Skolfastigheter, Atrium Ljungberg samt Uppsala Akademiförvaltning.

Säljansvarig Christer Olsson Sirius Fotboll – Det är alltid kul och viktigt när våra partners uppskattar det vi gör och väljer att utöka samarbetet med oss. Det är tack vare våra partners som vi kan fortsätta vår resa med att göra bra saker för Uppsala.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch