Elak fortsätter som dräktpartner och går in som partner till Gränslös Fotboll

Elak_low

Vi vill visa vårt lokala stöd och tillsammans växa till något bättre ihop.

Vi är glada för att ELAK AB förlängt avtalet som Dräktpartner med Sirius Fotboll, samt gått in som partner till Gränslös Fotboll.

Hakan Dogan, VD på ELAK AB, Hur kommer det sig att ni väljer att förlänga avtalet som dräktpartner och dessutom gå in som partner till Gränslös Fotboll?

– Då vi är ett privat bolag från Uppsala så ser vi till att ge tillbaka samma engagemang till våra samarbetspartners och tillsammans med dem vill vi skapa ett tryggare och bättre Uppsala. Vi har genom åren alltid varit lokalt aktiva i olika sammanhang, samt att vi vill att Uppsala ska växa som stad och då behövs Sirius Fotboll och ett bra socialt hållbart arbete vilket Gränslös Fotboll ger. Vi vill ge tillbaka och stötta Uppsala.

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket och vad får ni ut av att vara delaktiga där

– Där vår vi visa upp ELAK AB som idag är en av Uppsalas större EL-installatörer, med en omsättning på mer än 100 miljoner och cirka 70 anställda. Vi gör mycket för Uppsala och i Affärsnätverket kan vi bidra med kontakter och erfarenhet.

Vad betyder ”Uppsala är Blåsvart” för er?

– Det betyder att vi lever och andas för Uppsala, vi vill visa vårt lokala stöd och tillsammans växa till något bättre ihop. ELAK AB och Sirius Fotboll är ett lag. Genom fotbollen kommer vi att nå våra gemensamma mål. För framtiden och för ett blåsvart Uppsala.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch