ELAK AB fortsätter som Klubbpartner

02082021_1627887822.jpeg

ELAK AB väljer återigen att vara Klubbpartner till Sirius Fotboll.

ELAK AB startades som en lokalt engagerat installationsbolag, med mål att nå hög kundnöjdhet samt det viktigaste – återkommande kunder.  ELAK AB är idag ett av Uppsalas största Elinstallationsföretag som vuxit mycket de senare åren. Med en omsättning på 61 miljoner för 2020 samt nästan 50 anställda kommer bolaget, likt Sirius Fotboll, bygga för att möta framtiden tillsammans.

Hakan Dogan, ELAK AB:
–  I vår verksamhet ser vi många likheter med Sirius Fotboll som idag slåss mot de stora drakarna med små medel och har en annan väg fram till framgång. Därför tycker vi på ELAK AB att det är viktigt för oss som är lokala att visa hur stolta vi är och att vi tillsammans vill växa och bygga en grund för våra framtida generationer. ELAK AB har haft många tuffa fighter och utan våra samarbetspartner, kunder, samt engagerad personal hade vi aldrig varit där vi är idag. Vi vill vara med på Sirius Fotbolls resa och tackar för förtroendet.

Christer Olsson, försäljningsansvarig, Sirius Fotboll:
– Jag tycker det är otroligt kul att ELAK fortsätter sin resa med oss. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans.

BILDEN: Christer Olsson, Sirius Fotboll och Hakan Dogan, ELAK.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch