Dubbel ligacupsöndag på Löten

• U19

Ligacupen går vidare för Sirius äldre akademilag, och på söndagen väntar dubbla hemmamatcher på Löten.

När Sirius U16 förra helgen mötte Huddinge IF på bortaplan gav Adam Mekrami Sirius U16 ledningen i första halvlek, men hemmalaget vände efter paus och vann med 2-1. På söndagen tar U16 nya tag när man med avspark klockan 12.30 tar sig an Sollentuna FK hemma på Löten.

För U17 blev det desto fler mål förra helgen, då man besegrade Bodens FK med 5-0 på Löten. Joakim Persson gjorde två och Daniel Norrby, Adam Vikman och Jonathan Ahlinder varsitt när Sirius tog sin andra seger i gruppen. På söndagen väntar en ny hemmamatch då Huddinge IF kommer på besök med avspark klockan 14.30 på Löten.

Sirius U19 står på två segrar av två möjliga i sin ligacupgrupp efter att förra helgen ha besegrat IK Frej med 6-1 på Löten, där Ara Ekizean satte ett hattrick, Isak Bråholm två och Isak Mattsson ett av målen. På söndagen står Sollentuna FK för motståndet borta på Norrvikens IP klockan 11.45.

Om ni vill följa vad som händer bakom kulisserna i Sirius Akademi så finns vi nu även på Instagram under användarnamnet @siriuskademin!