”Det blir tufft, men vi ska vinna”

  • App
01082021_1627858513.jpeg

Sirius jagar tre viktiga poäng när man på tisdagen beger sig till Örebro för match på Robert Åhman Perssons gamla hemmaplan.

Efter lördagens match mot Östersund blev det två lättare träningspass för Sirius inför tisdagens bortamatch mot Örebro, som blir den tredje matchen av fyra under en intensiv 13-dagarsperiod. Det är ett revanschsuget Blåsvart som beger sig till Örebro efter en sur förlust på Studan i helgen, där Östersund avgjorde en tät tillställning med matchens sista spark.

– Det var en ganska dålig och jämn match, men vi lyckas ändå torska den på slutet. Vi är absolut inte nöjda, vi ska kunna göra mer och bättre saker för att kunna vinna den matchen, säger Robert Åhman Persson.

När Sirius nu åker till Örebro väntar för ”RÅP” själv en återkomst till en gammal hemmaplan.

– Jag känner många där, så det ska bli kul att träffa dem, men det har hänt en hel del under den tid jag varit borta. De är i hyfsad form och det är ett skickligt lag, så det blir en tuff match, men vi ska vinna.

Trots två insatser som kändes som stora steg framåt fick Sirius bara med sig en poäng från matcherna mot Hammarby och Östersund, och nu är suget efter, och behovet av, en seger stort.

– Det gäller att vi fortsätter med vårt försvarsspel som varit hyfsat bra de senaste matcherna, det har känts stabilare och vi har inte släppt in lika mycket mål, säger Robert Åhman Persson.

– Men vi måste också bli bättre i vårt eget spel, ha lite mer boll, kunna skapa fler chanser och hitta tillbaka till det spel som Sirius har haft förut.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch