Dennis Widgren klar för Sirius Fotboll

DW-1

Sirius Fotboll är överens med Hammarby IF om en övergång av Dennis Widgren. Den 28-årige försvararen var förra säsongen på lån i Blåsvart och återvänder nu till Uppsala på heltid. Dennis ansluter omedelbart till Sirius och gör sin första träning med laget under fredagen. Det signerade avtalet sträcker sig över säsongen 2025.

Dennis Widgren har sin fotbollsuppfostran i Östersund, och han var en av spelarna som följde med Östersunds FK under resan från division två till Europaspel. Under säsongen 2017, då laget kvalificerade sig för gruppspel i Europa League, var Dennis given som vänsterback i laget. Därefter gick flyttlasset till Stockholm och Hammarby IF.

Förra hösten spelade Dennis 18 matcher i den blåsvarta tröjan efter att han anslutit på lån i juli månad. Nu står det klart att Dennis ansluter på heltid till Sirius.

Dennis Widgren:
– Det är superkul att vara tillbaka i Blåsvart och jag ser fram emot att spela på Studan och inför hemmapubliken igen.

Sportchef Ola Andersson:
– Efter att Dennis var här hösten 2021 så har vi velat ha tillbaka honom. Nu fanns en möjlighet att få hit Dennis och vi är väldigt nöjda med det. Dennis är en skicklig fotbollsspelare som kan både spela i backlinjen och på kanterna. Med Dennis spelsklicklighet ökar möjligheten för oss att utveckla Sirius spelsätt.

Fakta Dennis Widgren:
Position: Vänsterback
Ålder: 28 (född 1994)
Tidigare klubbar: Östersunds FK, Hammarby IF.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch