Christian Kouakou lämnar Sirius Fotboll

IMG_0047

Sirius Fotboll och den turkiska klubben Kocaelispor är överens om en övergång av Christian Kouakou. Christian anslöt till Blåsvart inför säsongen 2021 och har noterats för 22 mål i tävlingssammanhang för Sirius.

 

Christian Kouakou:
– Jag vill börja med att rikta ett stort tack till Ola Andersson för att du gav mig chansen och för allt du gjort för mig. Önskar dig en snabb återhämtning. Jag vill även rikta ett stort tack till Jonathan Ederström och Christer Abrahamsson som gav mig chansen tillsammans med Daniel och hans ledarteam att utvecklas som människa och som spelare. Tack också till mina lagkamrater och till alla Sirius supportar som stöttat mig. Jag önskar även det nya tränarteamet och klubben ett stort lycka till i framtiden.

Jonathan Ederström, scout- och rekryteringsansvarig:
– Christian har haft en bra tid i Sirius och var en väldigt viktig spelare sina första två år i klubben. Tyvärr har 2023 kantats av skador och han har bara startat en av 17 tävlingsmatcher i år. Med sex månader kvar på avtalet så blev det här en bra lösning för alla parter. Vi tackar Christian för hans insatser och önskar honom stort lycka till i Turkiet.

Christian Kouakou – Statistik i Siriuströjan:

  • 67 matcher.
  • 22 mål
  • 3 assist.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch