Christer Gustafsson fortsätter i Blåsvart

  • App
01082021_1627858986.jpeg

Med sju säsonger bakom sig i Siriuströjan är Christer Gustafsson en av de senaste årens riktiga trotjänare. Nu står det klart att det blir även en åttonde säsong i Blåsvart för ”CG”, som idag skrev på ett nytt ettårskontrakt.

Anfallaren som blev ytter som blev mittfältare har spelat 48 allsvenska matcher och gjort sex mål under de två senaste säsongerna. 30-åringen ser ljust på vad som kommer att bli Sirius tredje säsong i allsvenskan under 2019.

– Det känns som en spännande tid i klubben just nu, med laget vi har och nya Studan, och det blir dessutom en liten nytändning med nya tränare och ny sportchef. Jag har hela tiden velat vara kvar i Sirius och det känns jättebra att det är klart, säger Christer Gustafsson.

Sirius sportchef Ola Andersson är nöjd över att ha satt ytterligare en pjäs på plats i en allt mer komplett trupp.

– Vi ser Christer som en viktig pusselbit i lagbygget, han kommer att vara värdefull för oss inför framtiden och vi är glada över att han valt att vara kvar. Christer bidrar med rutin men också ett driv och tempoväxlingar på mittfältet, och vi vet också att han har mer att ge och fortfarande kan utvecklas, säger Ola Andersson.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch