Christer Abrahamsson slutar som klubbdirektör i sommar

Fotboll, Allsvenskan, Upptaktsträff 2023

Efter fem år som klubbdirektör kommer Christer Abrahamsson att avsluta sin anställning i Sirius Fotboll till sommaren. Christer kommer att fortsätta arbeta som klubbdirektör fram till den 14 juni och därefter påbörjar han en anställning som generalsekreterare för Svenska innebandyförbundet.

Christer Abrahamsson tillträdde sin tjänst som klubbdirektör i slutet av april 2019. Sedan dess har Christer, tillsammans med den blåsvarta organisationen, utvecklat Sirius Fotboll på flera fronter. Rent ekonomiskt har vissa delar av klubben bolagiserats, när det kommer till ungdom och bredd har klubben åter ett damlag i föreningen, kopplat till elitverksamheten tar allt fler akademispelare klivet upp till A-laget och poängmässigt var säsongen 2023 en toppnotering för Sirius i antal poäng i Allsvenskan.

Klubbdirektör Christer Abrahamsson:
– De här fem åren har gått väldigt fort, vilket det ofta gör när man har väldigt roligt. Vi har stått inför många utmaningar men när jag ser tillbaka på tiden som varit så är jag otroligt stolt över på vilket sätt vi tagit oss an dessa. Det är dock inte över ännu utan jag ser fram emot att avsluta på topp och fortsätta utveckla Sirius Fotboll i rätt riktning fram till sommaren då jag går vidare till nya utmaningar.

Sirius Fotbolls ordförande Ulrika Moström Ågren:
– Vi är enormt tacksamma för Christers arbete under de här fem åren. Under hans ledning har föreningen utvecklats på ett professionellt och framgångsrikt sätt. Hans bidrag till Sirius FK är ovärderligt och vi är glada över att Christer kommer att fortsätta sitt uppdrag ytterligare en tid. Samtidigt vill vi gratulera Svenska innebandyförbundet till en mycket lyckad rekrytering.

Christer fortsätter sin tjänst som klubbdirektör i Sirius Fotboll fram till den 14 juni.
– Styrelsen har inlett rekryteringsprocessen för att hitta en ersättare till Christer. Vi kommer att kommunicera ytterligare kring detta så snart det finns relevant information att delge, säger Ulrika Moström Ågren.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch