ByggConstruct fortsätter som huvudpartner

ByggConstruct_matchvard

Vi är väldigt glada över att ByggConstruct som har varit huvudpartner till Sirius Fotboll i många år nyligen skrev på ett nytt avtal som sträcker sig över tre år, som dessutom innebär att ByggConstruct även är huvudpartner till Gränslös Fotboll och Sirius Ungdom.

Carl Jonsson ByggConstruct, hur kommer det sig att ni väljer att förlänga avtalet som huvudpartner med Sirius Fotboll och även skriva ett avtal som huvudpartner till både Gränslös Fotboll och Sirius Ungdom? 

– Sirius Fotboll kan tillsammans med oss samarbetspartners erbjuda en mycket bra, uppskattad och uppmärksammad verksamhet samt en bred plattform att arbeta ifrån. Gränslös Fotboll, med tillhörande områden, gör skillnad i samhället och klimatet i skolorna. Sirius Ungdoms fina arbete med barn och ungdomar, för tjejer och killar, lägger grunden för att fler kan uppleva ökad delaktighet, träffa förebilder, ha roligt tillsammans och få motion till en rimlig kostnad, samt förstås för den elitförberedande verksamheten.

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket och vad får ni ut av att vara delaktiga där? 

– I Affärsnätverket finns det en bra möjlighet för oss samarbetspartners, med lite större engagemang, att träffas och utbyta erfarenheter om våra respektive satsningar i IK Sirius och våra nätverk. Men även en möjlighet att påverka och komma med värdefull input. Dessutom är det alltid intressant att för höra det som ännu bara är i diskussionsstadiet!

Vad betyder ”Uppsala är Blåsvart” för er?

– ByggConstructs logo är precis som IK Sirius blåsvart och vi båda är viktiga för Uppsala med omnejd. Verksamheterna bygger på en solid grund. Vi vill bygga närproducerat, förverkliga drömmar och tillsammans kan vi bygga ett vinnande Uppsala.

Foto: Aron Broman

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch