ByggConstruct fortsätter som Huvudpartner

02082021_1627887232.jpeg

ByggConstruct fortsätter som Huvudpartner till Sirius Fotboll under den kommande säsongen. 2021 blir femte året i rad som det Uppsalabaserade byggföretaget väljer att vara en viktig samarbetspartner för Sirius Fotboll. 

Pär Karlsson, VD och ägare för ByggConstruct AB, om det fortsatta engagemanget:
Tillsammans bygger vi ett attraktivare Uppsala. Som samhällsbyggare där vi bygger och renoverar skolor, vårdinrättningar och miljonprogrammets bostäder vill vi även vara aktiva i att skapa häftiga fotbollsevenemang, en meningsfull och aktiv fritid samt förebilder för barn och ungdomar. Sirius Fotboll med sina verksamheter inom barn och ungdom, akademi, elit och parafotboll gör detta. De är även aktiva i att skapa ett bättre samhälle genom CSR-initiativen i Gränslös Fotboll. Under 2021 ser vi även fram emot att förhoppningsvis kunna vara på plats på Studan för att stötta Sirius med alla blåsvarta supportrar.

Christer Olsson, försäljningsansvarig Sirius Fotboll:
– Vi är oerhört tacksamma att ha ByggConstruct med på vår fortsatta resa. ByggConstruct är en trogen partner som hjälper oss att bli bättre genom att ställa höga krav på oss. Att ByggConstruct  fortsätter som Huvudpartner är även viktigt för Gränslös Fotboll. Vi tackar ByggConstruct och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Christer Abrahamsson, klubbdirektör Sirius Fotboll
– ByggConstruct är en otroligt viktig och trogen partner för Sirius Fotboll som alltid finns där när vi behöver det. Vi är verkligen glada att vi får fortsätta samarbetet under den kommande säsongen.

BILDEN: Christer Olsson, försäljningsansvarig Sirius Fotboll och Pär Karlsson, VD och ägare för ByggConstruct AB.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch