Bravida fortsätter som Huvudpartner till Gränslös Fotboll

02082021_1627887490.jpeg

Bravida väljer återigen att vara Huvudpartner till Gränslös Fotboll.

Sedan 2012 har Sirius Fotboll satsat på Gränslös Fotboll för ungdomar i Uppsala Kommun. Det innebär hjälpa ungdomar att skapa egna drömmar om en trygg framtid.
– Vi tycker det är ett fint initiativ av Sirius Fotboll att se detta som en viktig del i sin verksamhet som skapar gemenskap. Vi på Bravida tycker att gemenskap, samarbete och engagemang är otroligt viktigt alla team, både i idrottsföreningar och i företag, säger Magnus Eriksson som är regionchef på Bravida Uppland.

Bravida jobbar med fastigheters livgivande funktioner som el, vs, ventilation och kyla och arbetet handlar mycket om fastigheters hållbarhet och miljöpåverkan. CSR-initiativen i Gränslös Fotboll handlar också om hållbarhet inför framtiden genom meningsfulla aktiviteter som Nattfotbollen och Karriärdagen.

Magnus fortsätter:
– På Karriärdagen får vi chans att träffa ungdomar under avslappnade former och visa vilka möjligheter till bra jobb det finns i installationsbranschen. På Bravida vill vi ta vårt ansvar och bidra till utveckling och hållbarhet genom Gränslös Fotboll samt även stötta Sirius Fotboll som är en stor förening med fokus på både akademiverksamhet och elitverksamhet. Med detta stöd stärker vi varumärket Bravida, Gränslös Fotboll och Sirius Fotboll. Hoppas på ett fantastiskt bra år 2021 och att vi alla kan ses på Studan och heja på Blåsvart till fortsatta framgångar.

Christer Olsson, försäljningsansvarig på Sirius Fotboll:
– Jag är väldigt glad över att Bravida fortsätter som Huvudpartner till Gränslös Fotboll. Bravida är ett företag som ställer krav vilket betyder att de är nöjda med jobbet vi gör med Gränslös Fotboll, men också att vi behöver ställa krav på oss själva att utvecklas varje år och göra saker ännu bättre. Att fortsätta vår egen utveckling är en förutsättning för oss att ha med företagen i Uppsala och på det sättet kunna fortsätta med våra verksamheter inom Gränslös Fotboll och med vår elitlagsverksamhet i Sveriges största sport.

BILDEN:  Anna Skogstjärn, Bravida, Magnus Eriksson, Bravida, Christer Olsson, Försäljningsansvarig Sirius Fotboll.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch