Bravida förlänger som huvudpartner till Gränslös Fotboll

Bravida-1

Som huvudpartner i Gränslös fotboll bidrar vi aktivt till den sociala hållbarheten i Uppsala.

Vi på Sirius Fotboll är glada över att Bravida väljer att förlänga som huvudpartner till Gränslös Fotboll. Bravida är företag med en över 100-årig historia att hjälpa sina kunder genom att ge fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Magnus Eriksson och Anna Skogtjärn, hur kommer det sig att ni väljer att förlänga avtalet med Sirius Fotboll?
– CSR-arbete är viktigt för Bravida och Bravidas kunder. I vårt dagliga arbete jobbar vi hårt med den ekologiska hållbarheten genom att vi energieffektiviserar, återvinner och installerar i hus med låg CO2-belastning, för ett hållbart samhälle. Som huvudpartner i Gränslös fotboll bidrar vi aktivt till den sociala hållbarheten i Uppsala genom bra fritidsaktiviteter, läxläsning och att fler får arbete genom Karriärdagen. Sirius arbete med Gränslös fotboll känns meningsfullt och är helt i linje med vårt CSR-arbete.

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket och vad får ni ut av att vara delaktiga där? 
– Sirius affärsnätverk är ett av Uppsalas största nätverk! Aktiviteterna håller en hög nivå avseende både innehåll och nätverkande. Sirius blandar input om hållbarhet och ledarskap med spännande information om hur det går i fotbollen. Därför tycker vi att det är väl använd tid när vi deltar på affärsnätverkets event och träffar. Dessutom träffar vi regelbundet kunder och kollegor där. Långsiktighet skapar bra relationer och vänskap.

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– För att Uppsala ska vara en attraktiv stad att bo och arbeta i behöver vi ha idrottslag på elitnivå som kan förena Uppsalaborna. När vi tänker ”Blåsvart” så tänker vi på sammanhållningen bland oss supporters på läktaren när vi alla klär oss i blåsvart och skapar stämning med sång och ramsor och gör det roligt att vara uppsalabo. Blåsvart är ett starkt lokalt varumärke som knyter an människorna i Uppsala på ett bra sätt. Fortsätter Sirius att utveckla sin affär så gynnar det alla partners och Uppsala som stad.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch