Bli Allsvensk funktionär i Sirius Fotboll

01082021_1627850111.png

Vi söker dig som vill vara med och arbeta ideellt på Sirius Fotbolls hemmamatcher i Allsvenskan 2017. Vill du hjälpa oss göra varje match på Studenterna till en positiv upplevelse för våra gäster så ska du läsa mer om de olika uppgifterna här under och kontakta oss så snart som möjligt.

Vi jobbar mycket med sammanhållningen i gruppen och för oss är det viktigt att möta varandra och alla våra gäster med ett leende och respekt. Volontärsgruppen träffas flera gånger per säsong för gemensamma aktiviteter som minigolf, bowling och en eller ett par Ålandsresor.

Entrévärdar/Arenavärdar
Kontrollerar biljetter, hälsar våra besökare välkommen i entrén. Här krävs att du är stresstålig och har god social kompetens med ett trevligt och korrekt bemötande.

Operatörer i ledningshytten
I Allsvenskan övervakas matcherna med kamera. Vi söker minst två personer som ansvarar för övervakningen under match. Uppdraget sker i ledningshytten tillsammans med säkerhetspersonal från båda lagen, polis samt ansvarig för ordningsvakterna.

Kioskpersonal
Våra kiosker/säljställen är en viktig del av vår service till besökarna på matcherna. Är du serviceinriktad och tycker om att vara säljare är du rätt person. Du behöver vara 16 år och uppåt för det här uppdraget.

Ansvarig för bollisar och maskotar
Våra bollisar är otroligt viktiga för att matchen ska flyta på. Dessutom har vi maskotar som går ut med lagen innan matchen. Bollisarna är mellan 11 – 15 år och maskotarna mellan 6 – 10. Här söker vi dig som tycker om att jobba med barn.

VIP-värdar
Kontrollerar biljetter, hälsar våra VIP-gäster välkommen och tillhandahåller bra service under hela evenemanget. God social kompetens, noggrannhet och god serviceförmåga krävs för detta uppdrag.

Matchsekretariat
Vårt matchsekretariat fyller en mängd funktioner: speaker, matchrapportörer, mediaservice, skribenter med mera. För uppdrag i matchsekretariatet krävs en eller flera av dessa egenskaper: god datorvana, erfarenhet av skrivande, goda fotbollskunskaper, hög stresstålighet och mycket god social kompetens.

Är det inget av uppdragen ovan som lockar dig så finns det alltid behov av fler duktiga volontärer som kan hugga in där det behövs för tillfället. Tveka inte att skriva och berätta vad just du kan tillföra.

Skicka ett mail till per.nohr@siriusfotboll.se och berätta kort om dig själv samt vad du skulle vilja hjälpa till med. Frågor om tjänsterna i matchsekretariatet skickar du till mats.karlstrom@siriusfotboll.se.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch