Blåsvart inleder 2020 i nya svarta tredjeställ

  • App
02082021_1627885507.jpeg

Sirius tredjeställ från Select för säsongen 2020 är för första gången svart från topp till tå! De svarta ställen kommer förutom att agera reserv till blåsvart och vitt under seriespelet även att bäras under försäsongen.

Sedan tre år tillbaka har Sirius förutom det alltid blåsvartrandiga hemmastället och det lika klassiska vita bortastället även ett tredje matchställ per år. 2017 spelade Blåsvart en match i rosa för en kampanj som drog in 70 000 kr till Cancerfonden – och under de senaste två säsongerna har tredjestället varit gult som stjärnan i vårt klubbmärke.

Nu är det dags för en annan av våra färger att få ta ordentlig plats. Sirius tredjeställ säsongen 2020 är för första gången stilrent svart från topp till tå! De svarta ställen kommer förutom att agera reserv till blåsvart och vitt under seriespelet även att bäras under hela försäsongen, med start i lördagens träningsmatch mot GUSK!

Vi spar det bästa till sist – när det är dags för hemmapremiär mot Falkenbergs FF på Studenternas den 5 april spelar Sirius förstås i blåsvart. Hur vårt nya hemmaställ från Select ser ut avslöjar vi dock redan på måndag!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch