BJERKING BLIR NY HUVUDPARTNER TILL GRÄNSLÖS FOTBOLL

02082021_1627885949.jpeg

Bjerking blir ny huvudpartner till Sirius hållbarhetsarbete Gränslös Fotboll.

”Vi tycker det är jätteviktigt att vi som bor och verkar i Uppsala är stolta över vår fina stad. Att vi har ett fotbollslag i landets högsta serie är något att samlas kring och det skapar stolthet. Som ett av de större företagen med huvudkontor i Uppsala vill vi gärna bidra – det som är bra för Uppsala är bra för oss, därför stöttar vi idrotten och Sirius” säger Anders Wärefors VD för Bjerking

Bjerking vill skapa det goda samhället och Gränslös fotboll är definitivt ett initiativ som hjälper ungdomar i utsatta områden att få en meningsfull tillvaro, bättre förutsättningar och en framtidstro. Projektet bidrar till minskad segregation och en positiv samhällsutveckling och det är precis vad Bjerking står för.

Anders fortsätter, ”Det ska bli fantastiskt roligt att få uppleva kommande säsong i en färdigbyggd och fin fotbollsarena! Sirius har på allvar etablerat sig i allsvenskan och varje hemmamatch är en fest. Bara att se alla människor som tar sig till och från arenan längs ån i centrala Uppsala är en riktigt häftig upplevelse”.

BILDEN: Ian sirelius, Sirius Fotboll, Anna Fredlund, Sirius Fotboll och Anders Wärnefors, Bjerking

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch