Biljetter till träningsmatchen mot Hammarby

Biljettslapp_traning_bajen

Lördag 29 januari träningsspelar vi mot Hammarby på Studenternas. Säsongskortsinnehavare har fri entré till alla försäsongsmatcher och det finns såklart även möjlighet att köpa lösbiljetter till respektive match.

Biljettinformation till matchen

  • Fri placering gäller på västra långsidans nedre etage. Läktaren kommer att vara uppdelad i en del för hemmasupportrar och en del för bortasupportrar.
  • Entré B gäller för hemmapubliken och entré F gäller för bortapubliken. Se entréernas placering i bilden längre ned i denna nyhet.
  • Biljettpris: 99 kronor.
  • Ungdomar upp till 17 år har fritt inträde men måste hämta ut en biljett via siriusfotboll.ebiljett.nu.
  • Alla säsongskortsinnehavare kommer in med sin säsongsbiljett, det vill säga erhåller fritt inträde.
    Din säsongskortsplats gäller dock inte under våra träningsmatcher. Endast den västra långsidans nedre etage kommer vara öppen och där gäller fri placering.

Avsparkstid

  • Sirius-Hammarby, 29 januari, kl 14:00.

Håll avstånd till andra sällskap
Vi följer rådande restriktioner och för att förhindra en ökad smittspridning uppmanar vi samtliga besökare att hålla minst en meters avstånd mellan respektive sällskap. Känner du av någon form av symptom bör du stanna hemma.

TV-sändning
Matchen sänds på discovery+. Har du inte ett abonnemang kan du använda nedan länk för att ge Sirius en kickback i samband med att du registrerar ett nytt discovery+-abonnemang.

Studan2020-2

Arenakarta över Studenternas.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch