Bildemo förlänger som Huvudpartner

02082021_1627887322.jpeg

Bildemo är en långvarig samarbetspartner till Sirius Fotboll som återigen väljer att förnya sitt partnerskap. Nu står det klart att företaget fortsätter i rollen som Huvudpartner, där man bland annat syns på bröstet på matchtröjan, även under säsongen 2021.

Thomas Gustafsson, Platschef & marknadsansvarig på Bildemo om det fortsatta samarbetet:
– Bildemos samarbete med Sirius Fotboll är viktigt ur flera perspektiv. Vi ger elitsatsningen en chans att nå ända fram och höja statusen för Uppsala i idrottssverige. Elit i Uppsala ger lokala idrottshjältar som barn och ungdomar ser upp till och får som förebilder. Ur varumärkessynpunkt är det viktigt att vi syns i ett attraktivt sammanhang, även internt. Sirius Fotbolls företagsnätverk är också en viktig del för oss, där vi får möjlighet att skapa nya – och att fördjupa – relationer med andra företagare i Uppland. Vi ser fram mot en spännande säsong som partner till Sirius på en häftig arena som vi längtar efter att få besöka i år. Det blåser positiva vindar inom Sirius med intressanta nyförvärv plus att Sirius ”egna” spelare Jamie, Johan, Joakim med flera som förhoppningsvis tar nästa steg i sin utveckling. Det känns också spännande med en ny tränare som jag tror kan ta förra årets fina spel till nästa nivå.

Christer Olsson, försäljningsansvarig på Sirius Fotboll:
– Det ska bli kul att fortsätta vårt samarbete under säsongen 2021. Bildemo har varit en av våra absolut viktigaste partners sedan 1900-talet och vi är därför väldigt glada och tacksamma över att de väljer att förnya sitt partnerskap. Vi ser även detta som ett tecken på att vi gör väldigt bra saker då vi kan behålla en partner så här länge.

BILDEN: Christer Olsson, försäljningsansvarig Sirius Fotboll och Thomas Gustafsson, Platschef & marknadsansvarig på Bildemo och forsätter:

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch