Bildemo förlänger som Huvudpartner över 2020

02082021_1627885576.jpeg

Bildemo är en långvarig samarbetspartner till Sirius Fotboll. Nu står det klart att man fortsätter i rollen som Huvudpartner, där man bland annat syns på bröstet på matchtröjan, även under säsongen 2020!

BILDEN: Anna Fredlund, Sirius Fotboll och Thomas Gustafsson, Bildemo

– Bildemos samarbete med Sirius Fotboll är viktigt ur flera perspektiv. Vi ger elitsatsningen en chans att nå ända fram och höja statusen för Uppsala i idrottssverige. Elit i Uppsala ger lokala idrottshjältar som barn och ungdomar ser upp till och får som förebilder, säger Thomas Gustafsson, marknadsansvarig på Bildemo.

– Ur varumärkessynpunkt är det viktigt att vi syns i ett attraktivt sammanhang, även internt. Sirius Fotbolls företagsnätverk är också en viktig del för oss, där vi får möjlighet att skapa nya – och att fördjupa – relationer med andra företagare i Uppland. Vi ser fram mot en spännande säsong som partner till Sirius på en färdig arena. Det känns som det blåser positiva vindar inom Sirius med intressanta nyförvärv och en tränare som förhoppningsvis kan ta det till nästa nivå.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch