Bekräftad knäskada för Filip Olsson

_DSC8909

Mittfältaren Filip Olsson ådrog sig en knäskada under mötet med Djurgårdens IF i söndags. Den efterföljande undersökningen med magnetkamera visar att skadan kräver operation, och Filip missar därmed resten av säsongen.  

Filip Olsson kom till Sirius Fotboll inför säsongen 2022 och han har hittills noterats för 16 allsvenska framträdanden i Siriuströjan. Den genomförda magnetkameraundersökningen visar att Filip ådragit sig en knäskada som kräver operation och därefter en längre tids rehabilitering.
– Det känns tungt att få det här beskedet och jag är väldigt besviken över att missa resten av säsongen. Samtidigt vill jag tacka för allt stöd jag fått från alla i och omkring Sirius. Jag kommer att stötta laget från sidan resten av säsongen och ge dem allt mitt stöd, säger Filip Olsson.

Den konstaterade knäskadan på Filip är den fjärde allvarliga knäskadan som drabbat Sirius Fotboll under de senaste tolv månaderna.

– Vi jobbar hela tiden för att ha en god tillgänglighet i truppen och där är den skadeförebyggande träningen en viktig pusselbit.  Det handlar om att rannsaka vårt arbetssätt och se hur vi kan bli bättre på att förebygga skador. Vi ser nu över belastningen och de underlag som vi genomför vår träning på, säger lagläkare Jakob Johansson.

Foto: Bromans Foto

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch