TV | Theodor Olsson inför Kalmar hemma

  • TV
02082021_1627886978.jpeg

Imorgon är det dags för andra matchen på fyra dagar när Kalmar FF väntar på Studenternas. Motståndarna ligger för tillfället sist i tabellen medan blåsvart huserar på en sjundeplats. Vi stämde av läget med assisterande tränare Theodor Olsson inför morgondagens drabbning på Studan. 

Theodor, två matcher på fyra dagar, berätta lite kort om uppladdningen inför Kalmar hemma.
– Uppladdningen ser ut som så att vi tog hand om AIK-matchen dagen efter och de som spelade mycket där fokuserade på återhämtning och de som inte spelade så mycket hade ett väldigt bra fotbollspass. Vi gick även igenom det vi gjorde bra och sämre i den matchen. Medan vi idag har fokuserat helt och hållet på vad vi ska göra mot Kalmar. Mycket fokus på återhämtning och komma energifyllda till nästa match. Så ser väl uppladdningen ut. Vi ser det som något positivt och bra, därför att när vi spelade sådana här matcher förut med väldigt tätt matchande så var vi, eller det är väl allmänt känt att vi var ett av lagen som behärskade det väldigt bra. Så vi tror att det kan passa oss väldigt bra och vi ser fram emot att spela match igen.

Hur är läget i laget?
– Läget i laget är bra på flera sätt. Men vi har Hjalmar avstängd mot Kalmar. Men i övrigt så är i stort sett alla tillgängliga. Isak är i Luleå och Hannes är i Sollentuna. Men annars ser det bra ut.

Kalmar FF väntar imorgon, vad tänker du kring dem?
– De ligger sist för tillfället. Det är ett lag som har fem matcher kvar på sig att, de har liksom inte så mycket poäng upp för att kunna ta sig över det där strecket. De kommer nog komma hit och göra allt som krävs för att försöka ta tre poäng och det måste vi vara förberedda på. Vilket jag är ganska säker på att vi är. Det kommer bli en väldigt tuff match, vi har stor respekt för dem. Henrik känner till dem väldigt väl i och med att han har en historia med 800 matcher där. Vi känner till dem väl och har en plan på hur vi ska vinna den matchen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch