Årsta Tak blir ny Huvudpartner 2019

01082021_1627859043.jpeg

Sirius mångåriga samarbetspartner Årsta Tak är klar som ny Huvudpartner inför säsongen 2019.

Sedan två år tillbaka syns Årsta Tak högst upp på ryggen på Sirius matchtröjor. Inför Blåsvarts historiska tredje raka säsong i allsvenskan 2019 tar man nu nu nästa kliv i sitt engagemang och blir ny Huvudpartner till Sirius Fotboll.

– Vi är oerhört stolta över att till nästa säsong utöka vårt samarbete genom att bli huvudpartner. Det känns helt rätt att ta nästa steg i vårt partnerskap med Sirius då vi ser att vårt samarbete skapar möjligheter att etablera sig i den absoluta toppen. Både på fotbollsplanen och på taken, säger Mats Mattsson, marknadschef på Årsta Tak.

Årsta Tak har funnits sedan 1992, har ca 50 anställda med kontor i Uppsala och Stockholm och är marknadsledande inom tak- och tätskiktsarbeten. Man är bland annat med som entreprenör på bygget av nya Studenternas.

– Det är oerhört glädjande att vi har företag i Uppsala som vill vara med och växa tillsammans med oss. Årsta Tak har ökat sitt engagemang kontinuerligt under de senaste åren och det är den här typen av samarbeten som på riktigt ger oss möjligheten att etablera oss i allsvenskan. Årsta Tak är också ett stabilt och välmående, genuint Uppsalaföretag som vi gärna vill förknippas med, säger Jonas Ahnlund, försäljningschef i Sirius Fotboll.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch