Årsta Tak är huvudpartner även 2023

årstatak

Vi vill synas med Sirius och dessutom har Sirius blivit en viktig del av vår identitet.

Årsta Tak förlänger sitt partnerskap och vi på Sirius Fotboll är väldigt glada för ännu ett år med Årsta Tak som huvudpartner. Årsta Tak är ett Uppsalaföretag som grundades 1992 och de utför i stort sett alla typer av tak- och tätskiktsarbeten som förekommer. Kvalitet och kunskap är två begrepp som beskriver väl vad Årsta Tak står för.

Per Mattsson Striby, hur kommer det sig att ni väljer att förlänga avtalet med Sirius Fotboll?
– För att vi älskar Sirius som klubb och organisation. Vi vill synas med Sirius och dessutom har Sirius blivit en viktig del av vår identitet, därför är det självklart att vi skulle förlänga avtalet och fortsätta vara huvudpartner.

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket och vad får ni ut av att vara delaktiga där?
– Dels är personerna i nätverket intressanta och viktiga för oss. De som är där är intresserade av att nätverka, skapa kontakter och affärer i Uppsala. Sen tycker jag tycker att det är ett proffsigt nätverk, det är många intressanta frågor som tas upp och det är alltid aktuella ämnen med tanke bakom och inget som görs bara för att det ska göras.

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– För oss betyder det helheten med organisationen, spelsättet och alla som representerar Sirius. Sen även på matchdagar, alla som går genom stadsparken mot Studan med sina halsdukar och tillsammans är på väg för att stötta laget. En blåsvart gemenskap.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch