Ante Eriksson klar för 2017

01082021_1627846920.jpeg

Mittfältaren Andreas ”Ante” Eriksson skrev i dag på för ännu en säsong i Sirius Fotboll.

Årets säsong spolierades olyckligt när Ante skadade korsbandet under träning i mars men rehabiliteringen har gått bra och han beräknas vara åter i full träning efter nyår. Kim Bergstrand sticker inte under stol med att han är glad att Ante finns med i truppen ännu en säsong.’

– Ante är en fantastisk person att ha i sin närhet, både i omklädningsrummet och på planen. Han är en av de absolut bästa fotbollsspelarna i Sverige, på den här nivån. Han är bollskicklig och spelintelligent och kombinerar det med bra fysik.

Ante Eriksson var en av Sirius bästa spelare under klubbens två första år i Superettan 2007-2008. Med ett offensivt driv, teknik och passningsförmåga var han en av Blåsvarts och seriens bästa spelare och stod för många poäng från sin centrala position bakom anfallarna.

Efter säsongen 2008 lämnade han för Brommapojkarna, där han fortsatte att vara en bärande spelare, inte bara i Superettan utan också under flera år i Allsvenskan. Efter sex år i BP kom han inför säsongen 2015 tillbaka i Sirius.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch