Andreas Murbeck klar för Sirius Fotboll

Text_spelarpresentation_AM_FINAL

Sirius Fotboll är överens med Landskrona BoIS om en övergång av den 23-åriga mittbacken Andreas Murbeck. Andreas ansluter direkt till Sirius och gör sin första träning med laget under lördagseftermiddagen. Avtalet sträcker sig över säsongen 2025. Den här texten kommer uppdateras med en längre intervju med vårt senaste nyförvärv senare idag.

Berätta, hur är första intrycken av klubben
–  De är riktigt bra, det är en skön grupp. Alla intryck har varit bra, alla har tagit emot mig bra. Jag har gjort första träningen nu, det känns väldigt skönt.

Vad var det som lockade med Sirius och Uppsala?
Sättet som man vill spela fotboll på. Sättet som klubben drivit sig framåt de senaste åren. Ambitionerna helt enkelt, klubbens ambitioner. De matchar väldigt bra med mina ambitioner.

Beskriv dig själv som fotbollsspelare.
– Jag är väl en försvarare med stort F. Som gillar att försvara, framför allt. Jag lägger en ära i att hålla nollan i matcherna.

Vad kan alla Siriussupportrar förvänta sig av dig när du debuterar på Studan?
– De kan förvänta sig att jag hörs och att jag vill styra och ställa där bak, och att jag vill hjälpa laget så mycket som möjligt, för att ta tre poäng i varje match.

Berätta om framtiden, vad är planen, kommer vi få se dig på matchen imorgon?
– Vi får se, precis gjort första träningen nu. Så jag ska ta ett snack med tränarna. Vi ska prata lite om min status, så får vi se hur det blir imorgon.

Sportchef Ola Andersson om vårt senaste nyförvärv:
– Det är kul att kunna knyta Andreas till Sirius. Han är en försvarsskicklig back som kommer förstärka konkurrensen på försvarspositionerna. Det är extra roligt att han kunde ansluta till vårt läger så snabbt och komma in i verksamheten direkt. Vi hälsar Andreas välkommen till oss.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch