Amerikabrev från Moa Mattsson

01082021_1627805087.jpeg

Sirius Dams Moa Mattson befinner sig just nu i USA för studier. Hemresan närmar sig men vi passar ändå på att höra lite hur det står till med Moa.

– Jag har det jättebra, berättar Moa som på bilden lutar sig lite avspänt mot ett räcke vid Lake Greenwood. Det har varit väldigt kul att vara här och uppleva mycket men ser såklart mycket fram mot att komma hem till laget igen.

Tid att spela fotboll?
– Det var tyvärr svårt att lösa med skollaget här då det är mycket regler kring vilka som får vara med och träna. Istället har jag hittat ett killgäng som jag lirat en del med samtidigt som jag gjort mitt bästa på gymmet för att hålla mig i form.

Laget parkerar just nu på en tredjeplats i Elitettan. Tycks om det?
– Det har verkligen varit kul att följa lagets säsonginledning. Elva poäng på första fem matcherna är en jättebra start. Efter att ha vart med på nästan hela försäsongen vet jag hur hårt hela laget har jobbat både på och utanför planen och det är alltid kul när hårt jobb ger resultat. Det är väldigt nervöst att följa matcher över Twitter så det blir bra för hjärtat att komma hem också!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch