”Aldrig haft så mycket på plats tidigare”

  • App
01082021_1627858846.jpeg

Efter en tuff vår som övergått i en stark upphämtning under hösten avslutade Sirius på söndagen den allsvenska säsongen 2018 med en bortamatch mot Djurgården där man inte hade annat än tabellplaceringar att spela för. Något som såg närmast ouppnåeligt ut i somras.

Trots den knappa förlusten mot Djurgården och den slutliga 13:e-platsen i tabellen är det med en god känsla Blåsvart lämnar årets säsong. Thomas Lagerlöf ser framåt med tillförsikt när han summerar känslan inför nästa år.

– Det har aldrig varit så här mycket på plats tidigare. Möjligtvis när vi gick upp i allsvenskan inför 2017, men då var det ändå en del nya spelare som skulle in i det. Nu blir det inte så många nya, eftersom det kom många i somras och vi har många på kontrakt. Det är egentligen bara en mittback och en ersättare till Moses det finns pengar till i dagsläget, säger Thomas Lagerlöf.

Nu väntar tre träningsveckor till för Sirius innan man går på ledighet under december och återsamlas på Löten den 8 januari för att bygga vidare på det solida allsvenska lag man blivit sedan i somras.

– Allt är på plats. Vi har en grupp med spelare som är beredda att ta ansvar för mer än bara sin egen prestation, och en bra fysisk status till skillnad från förra året då många var skadade när säsongen avslutades. Nu är det egentligen bara Steffo, men allt ser jättebra ut och inget tyder på att han inte skulle vara tillbaka i januari, säger Thomas Lagerlöf.

– Man tar med sig att vi har en positiv grupp som trivs tillsammans och vill jobba hårt tillsammans. Det har aldrig sett så positivt ut vid den här tidpunkten på säsongen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch