Stötta Akademiska Sjukhusets Barnfond

barnfonden hemsida

Var med och stötta Akademiska Sjukhusets Barnfond i samband med vår nästa hemmamatch mot Kalmar FF!

Måndagen den 24/10 tar vi emot Kalmar FF hemma på Studan. När du köper din matchbiljett kan du samtidigt välja att stötta Akademiska Sjukhusets Barnfond.

Akademiska Sjukhusets Barnfond har som syfte att främja barns vård vid Akademiska sjukhuset, region Uppsala, genom att stimulera det friska hos det sjuka barnet, stödja den läkande miljön och utvecklingen av omvårdnad för det sjuka barnet samt verka för en stimulerande helhetsmiljö. Läs mer om Barnfonden här

– Akademiska Sjukhusets Barnfond gör ett väldigt viktigt arbete för att skapa glädje, skratt och lek för barn som vårdas på sjukhus. Till vår nästa hemmamatch mot Kalmar FF, måndagen den 24/10 kommer vi från Sirius Fotboll hjälpa till att uppmärksamma detta arbete. Vi kommer att synliggöra Barnfonden via våra storbildsskärmar inne på arenan och bjuda in representanter från fonden för att sprida kännedom hos våra partners. Det finns även möjlighet att ge en donation till fonden i samband med ditt biljettköp till matchen. Alla gåvor gör skillnad och vi hoppas att det här initiativet bidrar till att fler vill vara med och stötta Akademiska sjukhusets barnfond, säger Linus Wallén, Evenemangsansvarig på Sirius Fotboll.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch