10-0 mot Gustafs

Efter 10 minuter har Gustafs haft två frilägen men vi reder ut dem med vissa problem och håller nollan intakt. Vi hittar sakta in i matchen och strax efter att en Gustafs spelare utgår pga skada kan Carro nicka 1-0 vid bortre stolpen på Idas precisa inlägg. När vi sedan gör 2-0 och 3-0 strax efter är Gustafs ett slaget lag. Vi trummar på och många av spelarna deltar aktivt i anfallen och löpvilligheten är stor. När vi också är noggranna i passningsspelet och dessutom sätter chanserna finns det inte mycket att klaga på. Jenny hinner med 4-0 precis innan pausen och matchen är förstås avgjord. Vi är tämligen överlägsna i andra halvlek mot ett ganska uppgivet bortalag och målen trillar in i jämn följd. De flesta är spelmål och några riktigt snygga efter bländande passningsspel och fina avslut. Vi gör tom mål på en fast situation då Ingrid nickar in 10-0 på en frispark.Om vi bortser från inledningen och kortare perioder så gör vi en bra match mot ett för dagen svagt Gustafs. Självklart fantastiskt kul att vinna stort och göra många mål och oavsett allt så vinner vi gärna alla matcher vi spelar och det skapar goda vanor.Kul att se Sarah Elnicky och Allysha Chapman i blåsvart och båda visade att dom kommer att tillföra laget en hel del. Härligt också att se att inhopparna Ingrid Wixner och Linnea Eriksson levererar framåt med två respektive ett mål i andra halvlek. Nästa uppgift för damerna är en annan seriekollega, BK30 från Västerås, nästa lördag på bortaplan. I samband med matchen genomför truppen ett helgläger i Västerås med bland annat tre träningar plus matchen då. 17 min, 1-0 Caroline Lundberg (Ida Norström)20 min, 2-0 Jenny Jansson (Sofia Nilsson)23 min, 3-0 Caroline Lundberg (Jenny Jansson)45 min, 4-0 Jenny Jansson (Ida Norström)53 min, 5-0 Jenny Jansson (Caroline Lundberg)60 min, 6-0 Julia Lyckberg (Caroline Lundberg)67 min, 7-0 Linnea Eriksson (Caroline Lundberg)74 min, 8-0 Ingrid Wixner (Stina Holtari)75 min, 9-0 Caroline Lundberg (Sofia Nilsson)87 min, 10-0 Ingrid Wixner (Stina Holtari)Emelie AlmesjöLisa Wikner-Stina Holtari-Sarah Elnicky-Sofia NilssonJenny Jansson-Sofia Fors-Julia Lyckberg-Ida NorströmRebecka Möller-Caroline LundbergAvb: Lina Lundqvist, Allysha Chapman, Stina Melin, Linnea Eriksson och Ingrid Wixner. Samtliga in i spel förutom Lina.