Vill du arbeta på Sirius Fotbolls hemmamatcher?

02082021_1627887858.jpeg

Är du intresserad av att arbeta på Sirius Fotbolls hemmamatcher i Allsvenskan? När vi nu närmar oss ett ökat publikinsläpp ökar också vårt behov av funktionärer i samband med våra evenemang. Vi söker allt från ideella krafter till dig som vill arbeta extra vid sidan av studierna.

Sirius Fotboll växer och har stora ambitioner. Nu har du en möjlighet att vara en del i arbetet på vår nybyggda arena Studenternas när vi får välkomna publiken tillbaka på läktarna. Det ger dig arbetslivserfarenhet inför framtiden och en chans att dryga ut studentkassan. Ersättning sker enligt överenskommelse.

Exempel på arbetsuppgifter

• Biljettförsäljning – Du arbetar med våra biljettkassor. Du tar emot besökare som vill köpa biljetter på plats. Du vägleder köparen bland de olika sektionerna på arenan och hjälper denne att få önskad plats.

• Aktiviteter kring evenemanget – Vi planerar att ha flertalet aktiviteter runt om arenan. Du hjälper till att ta fram material och ansvarar för en aktivitet på arenatorget. Det kan handla om allt från barnaktiviteter till fotbollspingis.

Här anmäler du ditt intresse!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch