Vill du arbeta med allsvenska evenemang på Studenternas under 2024?

Eventpersonal

Är du en positiv och serviceinriktad lagspelare som vill arbeta extra med allsvenska evenemang på Studenternas? Sirius Fotboll söker nu efter förstärkning till flertalet olika roller i vår matchorganisation till säsongen i allsvenskan 2024.

Vi kan erbjuda dig en innehållsrik, utvecklande och attraktiv arbetsplats där du blir en del av klubbens fortsatta utveckling. Vi söker dig som är en positiv och serviceinriktad lagspelare som gillar eget ansvar och har ett driv för utveckling. Vi värdesätter din inställning och personlighet framför tidigare erfarenheter och utbildning.
Evenemangen är förlagda på vardagskvällar och helger vilket gör det lämpar sig väldigt bra för dig som är ute efter en sysselsättning på sidan av studier/arbete.

Se preliminärt spelschema och tillgängliga roller nedan. Tillsättning av rollerna sker löpande fram till seriestart. Skicka in din ansökan redan idag.

Publikvärdsuppdrag- Föreningar/skolklasser
Är du involverad i en förening eller skolklass med personer över 18 år som söker extrajobb till lag- eller skolkassan? Vi söker nu förstärkning till publikvärdsuppdrag på våra matchevenemang under kommande säsong. I rollen som publikvärd får ni arbeta med trygghet och service runtomkring arenan. Här finns upp till 10 platser/tillfälle/förening eller skolklass.

Arbetsledare Entréer
Är du serviceminded och gillar att arbeta med människor? Vi söker nu förstärkning med 2st arbetsledare för våra entréer på Studenternas.

Kameraoperatör
Du blir en del av vårt säkerhetsteam och arbetar tillsammans för trygga och säkra evenemang. Rollen kräver god datorvana och meriterande om du arbetat inom säkerhet tidigare. Vi tillhandahåller utbildning innan första uppdraget så att du känner dig trygg och bekväm.

Matchsekretariat & teknik
Du blir en nyckelperson kopplad till alla tekniska uppdrag på matchdagen. Du hjälper till med storbild, LED skärm, högtalarsystemet och matchsekretariatet.

Eventkoordinator
Du blir en nyckelperson som går direkt under Evenemangs- och säkerhetsansvarig. Rollen som eventkoordinator arbetar du praktiskt på arenan för att förbereda både matchorganisation samt arenan för allsvenskt evenemang. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetstiden är cirka 10–12 timmar/ tillfälle.

Försäljning Merchandise
Brinner du för försäljning, service och gillar att träffa många människor? Då har vi arbetet för dig. Här säljer du Merchandise (Supporterprylar) runtomkring arenan före, under och efter matchen.

Videofotograf
Vi söker en vass videofotograf som vill vara med och utveckla innehållet i våra sociala medier. Som videofotograf för Sirius Fotboll får du unik access till arenans olika områden vilket gör att du kan skapa unikt innehåll som särskiljer sig från andra fotografer på plats.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch