Supporterinfo: Hammarby på Tele2 Arena

  • App
01082021_1627855030.jpeg

Imorgon måndag klockan 19.00 sparkar Sirius bortamatch mot Hammarby i allsvenskans 28:e omgång igång. Västra Sidan arrangerar en bussresa med tre bussar som nu är fullbokade, men Stockholm är förstås lätt att ta sig till ändå.

Nedan följer gott om praktisk information från Hammarby inför ditt besök som bortasupporter på Tele2 Arena. Hoppas vi ses där!

Sektion och entré

Sektionen för IK Sirius supportrar är en del av ståplats på södra sidans nedre etage. Sektionen har en kapacitet på 900 för denna match.

Entrén är entré P på den sydöstra sidan av arenan.

Se arenakarta för entré och sektion: http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan

Biljettköp

Förköp görs via följande länk: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/borsir/

Biljetter på plats säljs vid biljettluckor som finns intill entré P. För att undvika köer och vara säker på att få plats rekommenderas förköp.

Biljettpriser
Vuxen (19 år och äldre)
165 kr + 20 kr serviceavgift

Ungdom (Till och med 18 år), Student, Pensionär
125 kr + 20 kr serviceavgift

Student måste vid kontroll kunna uppvisa giltigt studentbevis. Som pensionär räknas från fyllda 65 år eller mot uppvisande av giltigt pensionsbevis.

Under 7 år
Går gratis i vuxens sällskap.

Supporterkort
För supportrar med supporterkortet hämtas biljett ut mot uppvisande av kortet i biljettluckan intill Ticket Info Syd.

Till och från arenan

Hammarby rekommenderar alla Siriussupportrar som ska till bortasektionen att komma söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca 5 minuter att gå till entrén för bortasektionen. Andra stationer är Globen och Gullmarsplan men dessa rekommenderas ej på grund av avspärrningar kring arenan som gör att det kan bli långa sträckor att gå runt för att komma till entré P.

Parkering
Bil och minibuss: Arenagaraget under arenan med ca 650 platser rekommenderas till bortasupportrar. Uppgången vid garagets södra sida är nära intill bortasektionens entré.

Bussparkering: På grusparkeringen alldeles intill trappan upp till bortaentrén.

Mat och dryck
Bar och kiosk/fastfood finns i ytorna bakom sektionen. Hamburgare, korv, godis, popcorn, chips, läsk, folköl, starköl m.m finns vid dessa enheter. För enheten med starköl är åldersgränsen 20 år. Kiosk är öppen fram till matchslut.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch