Säsongskort 2019 – här är alla nyheter!

  • App
01082021_1627858911.jpeg

I förra veckan inleddes säsongskortsförsäljningen inför allsvenskan 2019. Med en ny arena på gång på Studan kommer det förstås med en massa nyheter. Här har vi samlat några av de viktigaste!

Just nu pågår förtursförsäljning till tidigare säsongskortsköpare och medlemmar i Sirius Fotboll. Den 3 december klockan 12.00 öppnar försäljningen för allmänheten.

Läs mer om Säsongskort 2019 på siriusfotboll.se/sasongskort


BARA BRA PLATSER En ny läktare innebär förstås ett lyft för din upplevelse. Alla stolar befinner sig tryggt under tak, och oavsett var på den nya huvudläktaren du sitter har du obehindrad sikt, fri från störande pelare, avbytarbås och annat. Längst ner i hörnet såväl som högst upp i mitten.

VÅRA BÄSTA PLATSER NÅGONSIN För första gången kan vi nu erbjuda premiumplatser mitt på huvudläktaren till privatpersoner. Premiumstolarna vid mittlinjen har inte bara bästa möjliga utsikt rakt ovanför mittlinjen, de är också stoppade för extra komfort.

NU RÄKNAS ÄNNU FLER SOM UNGDOMAR – Ungdomsbiljetter gäller nu för dig som är upp till 17 år gammal, på såväl sitt- som ståplats!

EN NY FAMILJELÄKTARE – Vi satsar på en familjeläktare för ett kunna erbjuda sittplatser till priser som passar en familjs plånbok. Här öppnar försäljningen den 3 december, mer info kommer inom kort!

NYA BETALSÄTT OCH DELBETALNING – Förutom via kontokort och internetbank kan du nu även betala med Swish eller faktura. Dessutom finns nu för första gången möjligheten att delbetala dina säsongskort genom PayEx om du vill sprida ut kostnaden.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch