Publikinformation: Sirius – Sundsvall

  • App
01082021_1627854627.jpeg

IK Sirius – GIF Sundsvall
Studenternas IP
Söndag 10 september kl 17.30

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till Studenternas IP idag söndag. Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
Ca 4600 biljetter är i skrivande stund sålda till söndagens match.

Sittplatserna var tidigare i stort sett slut, men där släpptes nu på morgonen ett gäng extra platser till försäljning på sektionerna B, D, E och K. Skynda dig att säkra din biljett, platserna lär gå åt snabbt och säljs endast genom förköpet på siriusfotboll.ebiljett.nu!

Du som anmält dig för att hämta ut fribiljetter vid Fotbollsfesten i Stadsparken kan göra detta i ett särskilt biljettält i parken mellan kl 13-15.

Observera att för bortasektionen gäller endast förköp!

>> Köp biljetter här

FOTBOLLSFESTEN
Vi börjar dagen redan kl 13.00 med Fotbollsfesten i Stadsparken. Massor av spännande aktiviteter för stora och små, musik och försäljning av mat & dryck i Parksnäckan med mera. Vi ses där!
Läs mer.

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 16.30. Tänk på att vara på plats i god tid, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Hemmastå (sektionerna N, O, P samt Q): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion R): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen. OBS! Till bortasektion gäller endast förköp!

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

Tänk på att det inte är tillåtet att medföra föremål som kan skada andra till arenan. Detta gäller t.ex. flaskor, burkar och paraplyer. Visitation kan ske vid entréerna.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är nu en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kortSwish eller genom att köpa dina biljetter och kioskpaket i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android).

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch