Publikinformation: Sirius – Örebro

  • App
01082021_1627854833.jpeg

IK Sirius – Örebro SK
Studenternas IP
Måndag 25 september kl 19.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till säsongens tredje sista hemmamatch på Studenternas IP imorgon måndag. Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
Ca 3300 biljetter är i skrivande stund sålda till måndagens match. Säkra din plats nu på siriusfotboll.ebiljett.nu!

Sittplats börjar bli utplockat men det återstår just nu drygt 300 platser där, främst på sektionerna A, B och K. Biljetter finns kvar till samtliga ståplatssektioner.

Observera att för bortasektionen gäller endast förköp!

>> Köp biljetter här

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 18.00. Tänk på att vara på plats i god tid, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Hemmastå (sektionerna N, O, P samt Q): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion R): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen. OBS! Till bortasektion gäller endast förköp!

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

Tänk på att det inte är tillåtet att medföra föremål som kan skada andra till arenan. Detta gäller t.ex. flaskor, burkar och paraplyer. Visitation kan ske vid entréerna.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kortSwish eller genom att köpa dina biljetter och kioskpaket i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu.

TILLSAMMANS MOT CANCER
Sirius startar nu en kampanj till förmån för Cancerfonden. Den 29 september spelar vi i rosa borta mot IFK Göteborg, tröjor som efter matchen auktioneras ut till förmån för Cancerfonden, och fram till dess hoppas vi kunna samla in så mycket pengar som möjligt till cancerfoskningen. Läs mer på siriusfotboll.se/rosa

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android).

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch