Publikinformation: Sirius – Norrköping

02082021_1627893712.jpeg

Välkommen till Studenternas när Sirius tar emot Norrköping! Inför matchen vill vi passa på att påminna alla besökare om att vi fortfarande befinner oss i en pandemi. Det är därför viktigt att hela publiken tänker på att upprätthålla en god sociala distansering till övriga besökare.

INFÖR MATCHEN

Arenatorg
På Arenatorget, strax intill Brasserie21, bakom den norra läktaren, kommer du kunna köpa merchandise och värma upp inför matchen med fotbollsdart, fotbollspingis, speedshooting och spontanfotboll. Även Spurt, vår nya maskot, kommer finnas på plats vid Arenatorget. Även dagens matchvärd Yrkesbutiker kommer stå för en aktivitet.

Aktiviteterna vid Arenatorget startar två timmar innan avspark.

Försnack
På restaurangen vid Studans nordöstra hörn kan du, tillsammans med andra blåsvarta supportrar, ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt. Medlemmar i Sirius Fotboll har rabatterat pris på matchmenyn.

>> Läs mer om Försnack på Brasserie21 här.

Supportrarnas Hemmablad
Nu har du möjlighet att återigen köpa tryckta upplagor av Supportrarnas Hemmablad, bladet kostar endast 19 kronor och finns att köpa på arenatorget, på Brasserie21 samt i anslutning till merch-borden på arenan och bladen säljs även av försäljarna av 50/50-lotteriet.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att du lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

Ordningsregler
Det är bland annat inte tillåtet att medföra egen mat och dryck till arenan. Kika in sidan om ordningsregler för att få svar på dina frågor om vad du får ta med in på arenan.

Inför morgondagens match gäller ett nytt förbud mot banderoller och större flaggor under matchen.

>> Läs mer om förbudet mot banderoller och större flaggor.

>> Läs mer om ordningsreglerna på Studenternas.

MATCHSTART

Insläpp
Entréerna öppnar en timme innan avspark. Kom i god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Ankomst till arenan
Du hittar din entré på din biljett. Sitt på din anvisade plats. Tänk på att hålla avstånd till varandra i eventuella köer vid inpasseringen. Du som har sektion 18 kommer få gå in via sektion 17.

>> Klicka här för att se arenaöversikt över alla sektioner

Kiosker
Triller mat och bröd driver kioskerna under våra evenemang på Studenternas. Det finns olika antal kiosker per läktare, här nedan kan du ta del av en översikt:

  • Norra läktaren: två kiosker, en öppnar till halvtidspausen.
  • Östra läktaren: två kiosker.
  • Västra läktaren: två kiosker.
  • Bortaläktaren: en kiosk.
  • Företagsläktaren: en kiosk.

Spurt
Spurt kommer att närvara vid Arenatorget innan matchen. Så fort vi närmar oss matchstart kommer hen att röra sig mot familjeläktaren för att vara med när alla barnfamiljer anländer till arenan.

>> Läs mer om Spurt.

KONTANTFRITT
Studenternas är en kontantfri arena. Endast swish-betalning är möjlig vid köp i våra merchtält.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Under hemmamatcherna kan du även spela Siriusquizet, rösta på matchens lirare samt följa presskonferensen. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

RÖKFRITT
Vi påminner om att rökning enligt lag inte är tillåtet inne på arenaområdet.

EFTER MATCHEN

Biljettsläpp till nästa hemmamatch
Direkt efter matchen går det att köpa matchbiljett till nästa hemmamatch som spelas den 16 oktober mot Varbergs BoIS. I samband med den matchen återgår vi till våra ordinarie biljettpriser med hänsyn till att restriktionerna för våra evenemang på Studenternas upphör.

Du hittar biljettpriserna på vår siriusfotboll.se/matchdag/biljetter, under rubriken ”Biljettpriser utan restriktioner”.

>> Läs mer om Biljettpriser utan restriktioner på siriusfotboll.se

Foto: Peter Bohlin/PEBO-foto.

Våra huvudpartners

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch