Publikinformation: Sirius – Malmö

  • App
01082021_1627855097.jpeg

IK Sirius – Malmö FF
Studenternas IP
Söndag 29 oktober kl 15.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till säsongens sista hemmamatch på Studenternas IP imorgon söndag. Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
Över 4700 biljetter är sålda. Sittplats är helt och hållet slutsålt, och även för dig som är ute efter en ståplats gäller det att säkra din plats i förväg för att vara på den säkra sidan och undvika köer vid insläppen!

>> Köp biljetter här!

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 14.00. Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Ståplats (sektion N, O, P, Q): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion R): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

Tänk på att det inte är tillåtet att medföra föremål som kan skada andra till arenan. Detta gäller t.ex. flaskor, burkar och paraplyer, och olika vassa föremål. Mat och dryck får heller inte medföras in på arenan. Visitation kan ske vid entréerna.

AVTACKNINGAR
Vi vill be er att vara på plats i god tid inför matchen, då vi redan klockan 14.45 kommer att inleda avtackningen av Ante Björkebaum och Ante Eriksson, som båda meddelat att det avslutar sina fotbollskarriärer, med en ceremoni på innerplan. Efter matchen tackar vi Niklas Busch Thor. Läs mer här!

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kortSwish eller genom att köpa dina biljetter och kioskpaket i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android).

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch