Publikinformation: Sirius – Häcken

  • App
01082021_1627857333.jpeg

IK Sirius – BK Häcken
Studenternas IP
Onsdag 18 april kl 19.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till årets hemmapremiär på Studenternas IP! Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
KÖP FÖRKÖP! Biljetter finns kvar såväl på sittplats som på samtliga ståplatssektioner. Se till att säkra din biljett i förväg för att vara säker på din plats, undvika köer och få bästa möjliga pris!

>> Köp biljetter här!

NYA STÅPLATSSEKTIONER
Bygget av den nya arenan på Studenternas pågår för fullt, och för årets säsong innebär det att den gamla ståplatsläktaren på den västra långsidan är riven. Den är ersatt av en ny ståplatsläktare på den södra kortsidan. Den södra ståplatsläktaren är uppdelad i tre sektioner, varav två (S1-S2) är öppna för hemmasupportrar medan S3 fungerar som bortasektion.

Observera att för samtliga ståplatssektioner utom bortastå gäller inpassering genom den Norra entrén!

Se arenakartan längst ned i artikeln.

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 18.00. Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats + VIP: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Ståplats (sektion N, S1 och S2): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion S3): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish på arenan.

SIRIUSSHOPEN
Siriusshopen hittar du vid den norra samt den östra entrén.
Matchens vara:
Köp någon av våra nya halsdukar för bara 150 kr (ord. pris 199 kr)! Gäller enbart i Siriusshopen på arenan under matchen mot BK Häcken.

MATCHPROGRAM
Årets matchprogram heter Supportrarnas Hemmablad och görs helt och hållet av supportrar, för supportrar! Hemmabladet kostar 15 kr och säljs bland annat i kiosker runt om på arenan.

50/50-LOTTEN
50/50-lotteriet presenteras av City Gross. Säljer lotterna under hela säsongen gör ungdomar från Hagby IK, som du hittar runt om på arenan.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Dagens matchvärd: Maskin & Verktyg

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch