Publikinformation: Sirius – Djurgården

  • App
01082021_1627854969.jpeg

IK Sirius – Djurgårdens IF
Studenternas IP
Söndag 15 oktober kl 17.30

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till säsongens näst sista hemmamatch på Studenternas IP imorgon söndag. Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
Sittplats, bortasektion samt intilliggande ståplatssektioner är samtliga helt och hållet slutsålda inför söndagens match.

Återstår gör ca 200 biljetter till Siriusklacken på sektion N. Dessa kommer att säljas på plats i den norra entrén när den öppnar klockan 16.30. Observera att dessa biljetter ej är tillgängliga för bortasupportrar!

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 16.30. Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Ståplats (sektion N, O, P): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion Q, R): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen.

Observera att många bortasupportrar har köpt biljetter även utanför sina tilldelade sektioner, främst på intilliggande sektionerna P samt O, som därför kommer att ha en blandad publik.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

Tänk på att det inte är tillåtet att medföra föremål som kan skada andra till arenan. Detta gäller t.ex. flaskor, burkar och paraplyer, och olika vassa föremål. Mat och dryck får heller inte medföras in på arenan. Visitation kan ske vid entréerna.

PARKERING
Infarten till Ulleråkersvägen från Sjukhusvägen kommer att vara avstängd från och med klockan 16.30 på matchdagen. För dig som ska till parkeringen söder om arenan gäller istället infart från Ulleråker.
Parkeringsmöjligheterna runt Studenternas är begränsade, välj om möjligt annat färdmedel än bil.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kortSwish eller genom att köpa dina biljetter och kioskpaket i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android).

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch