Publikinformation: Sirius – Dalkurd

  • App
01082021_1627858211.jpeg

IK Sirius – Dalkurd FF
Studenternas IP
Fredag 17 augusti kl 19.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till fredagens allsvenska match på Studenternas IP! Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
Biljettförsäljningen har tagit ordentlig fart under veckan och för att försäkra dig om en sittplats gäller att säkra din biljett så snart du bara kan.

Vi rekommenderar alltid att du även till ståplats köper din biljett i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu för att undvika köer och få smidigast möjliga insläpp.

>> Köp biljetter här!

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 18.00. Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats + VIP: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Hemmastå (sektion N): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion S3): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish på arenan.

PARKERING
Fria parkeringar finns på grusparkeringen söder om arenan, men antalet platser är begränsat och parkeringen blir snart full. Vi rekommenderar att lämna bilen på annan plats i stan, i närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

SIRIUSSHOPEN
Siriusshopen med alla de bästa blåsvarta supporterprylarna hittar du vid den norra samt den östra entrén.
För att uppmärksamma IK Sirius 111-årsdag den 9 augusti är Matchens vara alla våra halsdukar och kepsar. Du får valfri keps/halsduk för bara 111 kr!

MATCHPROGRAM
Årets matchprogram heter Supportrarnas Hemmablad och görs helt och hållet av supportrar, för supportrar! Hemmabladet kostar 15 kr och säljs bland annat av försäljarna runt om på arenan.

Fredagens nummer bjuder bland annat på en intervju med Charbel Georges

50/50-LOTTEN
50/50-lotteriet presenteras av City Gross. Säljer lotterna under hela säsongen gör ungdomar från Hagby IK, som du hittar runt om på arenan.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Matchvärd: Byggconstruct

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch