U20-VM: Henry Offia målskytt i Nigerias premiärseger!

Sirius 19-årige anfallare Henry Offia befinner sig just nu i Polen, där hans Nigeria på lördagskvällen gav sig in i U20-VM med premiärmatchen mot Qatar. Det blev en mycket lyckad premiär för såväl Nigeria som Offia själv.

Nigeria och Henry Offia fick en drömstart på U20-VM i Polen. Siriusanfallaren spelade 90 minuter och blev också målskytt när han stötte in ett inspel till 2-0 24 minuter in i en match som till slut slutade i en 4-0-seger mot Qatar! Han kunde också ha blivit tvåmålsskytt i den andra halvleken men fick se sitt avslut i friläge räddas av målvakten.

Härnäst väntar USA i den andra gruppspelsmatchen, som sparkar igång på måndag kväll klockan 20.30. Gruppspelet avslutas sedan mot Ukraina, som igår besegrade USA med 2-1 i sin premiärmatch, på torsdag klockan 20.30.

Ingen svensk TV-kanal sänder matcherna från U20-VM, men du kan följa turneringen med liveuppdateringar och höjdpunkter genom dess hemsida.