Vill du arbeta med allsvenska evenemang på Studenternas?

Eventpersonal

Sirius Fotboll söker nu efter förstärkning till flertalet olika roller i vår evenemangsorganisation till säsongen i allsvenskan 2023. Vi kan erbjuda dig en innehållsrik, utvecklande och attraktiv arbetsplats där du blir en del av klubbens fortsatta utveckling.

Vi söker dig som är en positiv och serviceinriktad lagspelare som gillar eget ansvar och har ett driv för utveckling. Vi värdesätter din inställning och personlighet framför tidigare erfarenheter och utbildning. Evenemangen är förlagda på vardagskvällar och helger vilket gör det lämpar sig väldigt bra för dig som är ute efter en sysselsättning på sidan av studier/arbete.

Publikvärd
Är du involverad i en förening eller skolklass med personer över 18 år som söker extrajobb till lag- eller skolkassan? Vi söker nu förstärkning till publikvärdsuppdrag på våra matchevenemang under kommande säsong. I rollen som publikvärd får ni arbeta med trygghet och service runtomkring arenan. Här finns upp till 10 platser/tillfälle/förening eller skolklass.

Kameraoperatör
Du blir en del av vårt säkerhetsteam och arbetar tillsammans för trygga och säkra evenemang. Rollen kräver god datorvana och meriterande om du arbetat inom säkerhet tidigare. Vi tillhandahåller utbildning innan första uppdraget så att du känner dig trygg och bekväm.

Teknik
Du blir en nyckelperson kopplad till alla tekniska uppdrag på matchdagen. Du hjälper till med Tv-produktion, Storbild, LED skärm, högtalarsystemet och eventuellt matchsekretariatet vid behov.

Eventkoordinator
Du blir en nyckelperson som går direkt under Evenemangs- och säkerhetsansvarig. Rollen som eventkoordinator arbetar du praktiskt på arenan för att förbereda både matchorganisation samt arenan för allsvenskt evenemang. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetstiden är cirka 10–12 timmar/ tillfälle.

Försäljning Merchandise
Brinner du för försäljning, service och gillar att träffa många människor? Då har vi arbetet för dig. Här säljer du Merchandise (Supporterprylar) runtomkring arenan före, under och efter matchen.

Legitimerad Sjuksköterska
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta extra med trygghet och säkerhet på våra matchevenemang? Vi söker nu efter en extra sjuksköterska som vill stärka upp vårt säkerhetsteam.

Bårbärare
Vill du bli en del av vårt trygghetsteam på matchevenemangen? Vi söker nu efter förstärkning för dig som vill arbeta som bårbärare. I rollen som bårbärare hjälper du vårt sjukvårdsteam att bära av skadade spelare/domare eller övriga från planen.

VIP-värd
Brinner du för service och kundrelationer och vill ta hand om våra partners i VIP-avdelningen? Nu söker vi förstärkning till vårt VIP-team på matchevenemangen.

Tillsättning av rollerna sker löpande fram till seriestart. Skicka in din ansökan redan idag.

Foto: PEBO-Foto

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch