Sommarerbjudanden på Studenternas

2022-04-03 Sirius - Sundsvall

Under sommarmånaderna har du som företagskund möjlighet att ta med dina kunder eller medarbetare på en upplevelse utöver det vanliga, vi utlovar en skön sommardag på Studenternas fotbollsarena. 

Erbjudande 1: Matchdagspaket med VIP

Våra VIP-värdar tar emot er i VIP-entrén och får ni får tillgång till vår VIP-lounge där ni serveras god mat och underhålls med ett gediget scenprogram. Det blir uppsnack och intervjuer med tränare, spelare och Siriusprofiler. Matchen ser ni från VIP-läktaren med bekväma läderstolar och i halvtid bjuds det på kaffe och bulle.

Kostnad: 595kr per person. Vid sällskap av fler än 15 personer erbjuds grupprabatt.

Gäller hela sommaren
Erbjudandet gäller hemmamatcherna mot Degerfors IF 17 juli, Mjällby AIF 31 juli och Malmö FF 6 augusti.

Sommarerbjudande_1920x1080_v2

Erbjudande 2: Konferens på Studenternas

Vill ni göra avslut inför semestern eller kanske uppstart inför hösten – Gör det på Studenternas och med toppfotboll som inspiration.

Vi skräddarsyr ert upplägg tillsammans och kan kombinera er dag med kundfotboll, rundvandring på arenan eller en mässa/utställning i VIP foajé för övriga matchbesökare. Vi har flera olika storlekar på konferensrum (8-50 personer) och när era möten är klara kan vi erbjuda middag i antingen VIP:en eller Brasserie21 eller separat servering i ert konferensrum.

Kostnad: Pris från 1 500kr/person

Erbjudandet gäller endast under matchdagar i samband med våra hemmamatcher i Allsvenskan.

Frågor
Har du frågor om våra paket på Studenternas är du välkommen att kontakta Christer Olsson eller Kristofer Widlundh på christer.olsson@siriusfotboll.se eller kristofer.widlundh@siriusfotboll.se.

Sommarerbjudande_1920x1080_v22

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch