Säsongskort 2019 – förtur fram till 3 december!

  • App
01082021_1627858917.jpeg

Nu släpper vi säsongskorten inför allsvenskan 2019! Du som hade säsongskort under 2018 eller är medlem i Sirius Fotboll är först ut att kunna säkra din plats på Studenternas nya läktare.

Förtursförsäljningen pågår fram till den 3 december klockan 12.00, då vi öppnar försäljningen för allmänheten.

Om du har tillgång till förturen köper du ditt säsongskort genom att logga in på siriusfotboll.ebiljett.nu

Frågor eller funderingar? Läs igenom informationen nedan. Hittar du inte svaret där, mejla oss på biljett@siriusfotboll.se

>> Köp ditt säsongskort här!

FÖRSÄLJNINGSPERIODER

21 november – 3 december
Förtursförsäljning till kampanjpriser för dig som är medlem i Sirius Fotboll eller ska förnya ditt säsongskort från 2018! Gäller sittplats.

3 december – 31 december
Försäljningen öppnar för alla, med kampanjpriser för dig som köper ditt säsongskort innan nyår! Här öppnar även ståplats.

1 januari – säsongsstart
Fortsatt öppen försäljning med ordinarie priser.

>> Kategorier och priser

>> Om Studenternas 2019

OM SÄSONGSKORTET


FÖRTUR ISTÄLLET FÖR FÖRNYELSE
Eftersom vi går in på en ny arena på Studenternas 2019 finns förstås inte din gamla stol kvar, men som tidigare säsongskortsinnehavare får du istället möjlighet att vara bland de allra första att välja din nya stol på Studan, som sedan kanske förblir din under decennier framöver! Förturen gäller även för medlemmar i Sirius Fotboll.

För att ta del av förturen, som gäller fram till den 3 december, går du in på siriusfotboll.ebiljett.nu. Där loggar du in med ditt konto, eller registrerar dig om du inte handlat där tidigare, för att få tillgång till säsongskortsförsäljningen.

ALLA ALLSVENSKA MATCHER
Ditt säsongskort ger dig tillträde till Sirius 15 allsvenska hemmamatcher under 2019, som du kan följa från norra ståplats eller från den alldeles nya huvudläktaren på den västra långsidan, där du kan bli den allra första att välja ut och säkra din egen stol för de kommande decennierna på Studan!

FYSISKT OCH DIGITALT
Du får förstås ett fysiskt säsongskort, som skickas hem till dig med posten innan jul så länge du beställer senast den 17 december.

Men du kan också komma åt ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon. Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuella andra biljetter du köpt till våra matcher.

NYA BETALSÄTT
Nytt för i år är att du kan välja att betala dina säsongskort även med faktura eller via Swish, utöver kredit- och betalkort. Dessutom finns möjlighet till delbetalning genom PayEx.

STRULAR NÅGOT?
Om något strular och du inte hittar informationen du söker här, hör av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch