Så följer du Blåsvart i höst

  • App
01082021_1627857979.jpeg

Halva säsongen återstår och för Sirius Fotboll väntar en spännande period för att säkra ännu en säsong i Allsvenskan. Du är som bekant den tolfte spelaren, därför vill vi ge dig lite tips om bästa biljettköpet och hur du kan fixa till den blåsvarta looken.

HALVÅRSKORTET
Allra smidigast är att fixa sig ett halvårskort till kanonpris. Med kortet ser du varje match utan att behöva tänka på biljettköp och köer i entrén.
Här köper du ditt halvårskort

FÖRKÖP
Vår e-butik har alltid öppet. Säkra enkelt dina biljetter till nästa match och ta med dem i din mobil, eller utskrivna. Precis som med halvårskortet slipper du köa i entrékassorna.
Här hittar du förköpet

FAMILJEBILJETTER
Vi har tagit fram två familjebiljetter, en på sittplats och en på ståplats. Du får biljetter till ett mycket förmånligt pris för två vuxna och två barn/ungdomar 7–16 år.
Familjebiljetterna hittar du en bit ner på respektive biljettsida i förköpet, eller i kassorna på Studenternas.
Här hittar du förköpet

HJÄRTEBILJETTEN
Blåsvarta hjärtan finns i hela landet. Du kanske inte har möjlighet att gå på matcherna men vill ge ditt stöd till laget. Då finns Hjärtebiljetten. Den fungerar inte i entréerna men är en bra möjlighet att bidra.
Här köper du Hjärtebiljetten

MERCHANDISE
Blåsvart är vackert. I Siriusshopen på nätet hittar du hela vårt sortiment med allt från matchtröjan till snygga pins. Samma utbud finns även i vår butik på Studenternas under matchdagar.

Utöver det hittar du delar av sortimentet hos Marks N Brands en trappa upp i Gränbystaden (öppet 10:00 – 20:00) och i UNT:s butik på Kungsgatan 47B (öppet 9:00-17:00 vardagar. Stängt för lunch 13:00-13.45).
Här hittar du Siriusshopen

NÄSTA MATCH
Och du, redan på söndag kan du nyttja ditt nya halvårskort eller förköpsbiljetter, när blåvitt kommer till match på Studenternas.
IK Sirius FK – IFK Göteborg
Söndag 22 juli, 17:30
Studenternas IP
Säkra din plats här

Studenternas IP är en kontantfri arena. Det går bra att betala med kort och Swish i kiosker och entréer.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch